Belangrijke functies Belangrijke functies

Basis modules Basis modules

Professional modules Professional modules

Externe koppelingen Externe koppelingen

Mogelijkheden van uw webwinkel

Onze webwinkelsoftware is geschikt voor het maken en beheren van een e-shop van elk formaat, van een kleine webwinkel tot een virtuele winkelcentrum met meerdere webwinkels (multi-store) en leveranciers (dropshipping).
Webwinkelstarten levert een klant-en-klare webshop tegen een betaalbare prijs die wordt geleverd met tal van geavanceerde functies om het beste uit uw webwinkel te halen. Probeer de functies gratis in onze demo-webwinkel


Data uitwisseling tussen systemen zoals:

 

webshop koppeling: openerp, sisow, ogone, bpost, dhl, gls, beslist, vergelijk, kieskeurig

Uw eigen design

Webwinkelstarten maakt voor u een kant-en-klare webwinkel met een uniek design waarbij u zelf elementen kan toevoegen of verwijderen. De gehele lay-out kan gewijzigd worden door eenvoudige drag-n-drop.
Kleuren, achtergronden, knoppen en lettertypes kunt u zelf aanpassen via de design-editor. Beheer zelf de actiebanners in uw webshop voor extra productpromotie en solden. De webshop is geoptimaliseerd voor conversie en bevat tevens een via SSL beveiligde one-page afrekenproces.

Zoekmachine vriendelijke webwinkel

Ranking in de top van de zoekmachines zorgt voor
een hoog aantal extra bezoekers. Uw webshop is
hiervoor geoptimaliseerd en volgt de allerlaatste
trends en eisen.
U krijgt een tabel-loze en W3C
gecontroleerde lay-out, zoekmachine vriendelijke
URL's en u kan META tags definiëren.
Met behulp van data export zorgt u voor een goede
indexatie van uw producten bij de zoekmachines.
 Administratie beheer

Uw webshop in meer dan 8 talen

Internationaal ondernemen was nog nooit zo eenvoudig. De webwinkel heeft standaard 8 talen, waarbij u zelf vertalingen toe kan voegen. Valuta, BTW, verzend- en betaalmethode kunnen ingesteld worden per locatie. Locaties kunnen ingesteld worden op basis van: land, provincie, stad, postcode en straat.

 

Design editor webwinkel voorbeeld

Geavanceerde marketing functies

Verhoog uw omzet met de hulp diverse cross-selling mogelijkheden zoals: aanbevolen producten, pakket aankopen en best verkochte producten. Geef extra kortingen aan uw klanten of wederverkopers. Aantrekken van nieuwe klanten is eenvoudig door het delen van kortingsbonnen en de verkoop van cadeaubonnen in uw winkel.
Analyseer het succes met de hulp van krachtige rapporten en statistieken.

Bezoekers worden vaste klanten

Een bonus-en spaarsysteem is de aangewezen functie om de loyaliteit van uw klant te verhogen. Gebruik de kracht van een nieuwsbrief manager en stuur nieuwsbrieven naar uw klanten om ze te informeren over nieuws en speciale aanbiedingen. Geef uw klanten een account voor het beheer van hun bestellingen of aanmelden van retouren. Laat uw klanten producten vergelijken of toevoegen aan hun verlanglijst. Ook niet geregistreerde klanten kunnen hun bestelling via uw webshop volgen en via de status updates weten ze precies wat er met hun bestelling gebeurd.

Online webwinkelbeheer

Online ondernemen was nog nooit zo gemakkelijk met het online administratie paneel. Het beheren van uw webshop kan overal ter wereld. Het administratie paneel bevat een order- en retourensysteem, klantenbeheer productbeheer en promotie systemen zoals: kortingenbeheer, nieuwsbriefsysteem en crossselling mogelijkheden. Via de SSL verbinding worden opdrachten veilig uitgevoerd en zijn alle gegevens beschermd.
Backups en updates worden automatisch uitgevoerd en kost u niets.

Speciale wensen

Staat uw benodigde functionaliteit er niet bij?

Vraag direct naar de mogelijkheden via onze chat of maak direct een afspraak voor persoonlijk advies.