Webwinkelsoftware met Exact Online

 20-09-2021  Nieuws en feiten

Exact online koppeling

Binnenkort levereren wij een koppeling met Exact Online en CS-cart. Hiermee wordt cs-cart direct gekoppeld aan Exact Online en bewerkt u gemakkelijk uw orders en producten. Uw boekhouding is altijd direct up-to-date.

Op dit moment bevinden we ons in de uitgebreide testfase en als het systeem is, zoals we graag willen bieden we een compleet software pakket aan voor webshops inclusief de Exact Online koppeling, een Sendcloud koppeling en een betaalkoppeling met Sisow/Buckaroo. Hiermee is het huren van deze webwinkelsoftware extra voordelig en is alles perfect gekoppeld en is uw systeem pas echt compleet voor u als webwinkelier.

Doormiddel van de Exact Online boekhoudsoftware is uw boekhouding goed geregeld en zijn uw producten, orders en klantenbeheer altijd up-to-date.
De Sendcloud koppeling biedt u alle mogelijke vervoerders en pickup points voor uw pakketten tegen de gunstigste tarieven, direct uw label printen in de webshop admin of doe de orderpicking via Pack and Go.
Voor de betaalmethodes die wereldwijd gebruikt worden zoals Bancontact, Ideal, Giropay, Carte Bleue, Paypal, en Creditcard is de webwinkel gekoppeld met Sisow. De betaalbare betaalprovider met snelle service en duidelijke betaalpagina's.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op