Reviews Reviews

Keurmerken Keurmerken

Referenties

De klanten van WebwinkelStarten komen uit diverse branches en uit verschillende landen.
Een groot aantal zijn al meer dan 10 jaar vaste klant!
Er zijn webwinkeliers die een webshop huren naast hun bestaande winkel, waardoor dit een extra "multichannel" verkoop kanaal wordt. En er zijn webwinkels die in het geheel leven van de online verkopen in hun webshop. Vooral deze laatste groep webwinkels zijn van nul af begonnen en zijn met advies en hulp van WebwinkelStarten een succesvolle webshop begonnen.
De referenties komen voornamelijk uit de startende fulltime webwinkels omdat deze webwinkels zich actief inzetten (voorbeelden zijn momentopnames)

 Enkele voorbeelden

Referentie webwinkelStarten

Westfalia Trekhaak heeft een uitgebreid assortiment van meer dan 10.000 trekhaken van het merk Westfalia. Na enkele intensieve trainingen is de webshop door eigen medewerkers geoptimaliseerd en behaalden ze binnen 2 maanden een positie op de eerste pagina van google. De concurrentie is in deze branche groot.

referentie webshop

 

 

 

Retromantiek heeft ervoor gekozen om de webwinkel via Social Media te promoten. Het kost namelijk enorm veel tijd en het wordt steeds kostbaarder om goed hoog te ranken in Google. De keuze om de webshop direct vanaf het begin te promoten via Facebook werpt duidelijk zijn vruchten af. Binnen 2 maanden hadden ze al bijna 2000 Likes op Facebook en maakten ze direct een goede omzet via de webwinkel. Een jaar later met 15.000 likes en een functioneel aangepaste webwinkel, beheren ze nog gemakkelijker hun producten en blijft de omzet stijgen. Met behulp van het Lookbook kunnen de klanten complete oufits kiezen, hier waren ze zelfs eerder mee dan Zalando.
Dit alles heeft geleid tot het openen van een winkel en het verwezenlijken van een droom.

 

Ecs Kabelsets referentie webshops

 

ECS trekhaakbekabeling is gericht om specifiek omzet te genereren op kabelsets per merk en type, hierdoor scoort de site erg hoog als het gaat om een specifieke kabelset. De conversie ratio is hierdoor groot. Samen met Westfalia trekhaak scoren ze op de kabelsets erg hoog en bezitten ze 4 plaatsen in de ranking in google waarvan nummer 1 en 2 bezet zijn door Westfalia trekhaak en ECS Kabelsets.