Webwinkelsoftware met kassa

 02-10-2018  Nieuws en feiten

Heeft uw een webshop en een fysieke winkel? Dan ontstaan er vaak (tijdelijke) voorraad verschillen tussen uw webshop en winkelvoorraad.
Deze voorraad verschillen kunnen problemen veroorzaken als er bijvoorbeeld een product in de winkel gekocht wordt en deze in de webwinkel nog actief staat.
Andersom is dit precies hetzelfde. Om problemen te voorkomen heeft WebwinkelStarten webwinkelsoftware met een Kassa integratie.

Deze integratie houdt het volgende in.
Uw webwinkel wordt uitgebreidt met kassasoftware die realtime de voorraden, product data, orders en klantenaccounts aanpast in de webwinkel en in het kassasysteem.
Hierdoor klopt uw kassa en online shop altijd. Uw kassa is online verbonden voor de verwerking van de data en mocht de verbinding tijdelijk wegvallen worden alle bewerkingen op een later tijdstip alsnog automatisch verwerkt.

Uw voorraad klopt hiermee op ieder moment en heeft u de mogelijkheid om via de kassa producten in te voeren, klanten toe te voegen en is het zelfs mogelijk om de aankopen in de winkel aan een online klantenaccount te koppelen zodat de klant zijn online en fysieke aankopen kan beheren. Tevens worden zijn spaarpunten ook over de fysieke aankopen berekend.

Het kassasysteem kan bestaan uit een Tablet met kassalade, bonprinter en barcodescanner voor het gemakkelijk verwerken van de aankopen in uw winkel.