Reviews Reviews

Keurmerken Keurmerken

Over webwinkel starten

Webwinkel starten logoWebwinkelStarten is sinds 2009 een samenwerking tussen een Belgisch marketing bedrijf en een Nederlands webwinkelsoftware bedrijf . Deze samenwerking heeft een unieke formule tot stand gebracht waarbij de webwinkelier een professioneel webwinkelsysteem kan huren. Deze software kan uitgebreid worden met modules of maatwerk zodat deze perfect bij uw wensen past. Naast de webwinkelsoftware ontvangt u gratis advies en ondersteuning bij o.a. het starten van een webwinkel en het beheer van de diverse marketingcampagnes. Het succes van deze formule is hierdoor vele malen hoger en de opstartkosten aanzienlijk lager.
U start bijvoorbeeld al een webwinkel voor € 59,95 per maand.

Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te helpen bij het beheren van uw webshop.

Waarom huren?

Na meer dan 15 jaar ervaring met het leveren van webwinkels en het begeleiden van webwinkeliers, is het belangrijk dat u het grootste gedeelte van uw budget aan marketing spendeert. Het webwinkelsysteem komt hiermee op de tweede plaats.
Startende webwinkels hebben vaak geen groot budget, daarom adviseren wij om het budget wat ze hebben te gebruiken voor marketing en daarnaast een professioneel webshop systeem te huren voor de webwinkel.
U beschikt dan voor een laag bedrag over een professioneel webwinkelsysteem en u hebt genoeg budget over voor de marketing van uw webshop. Daarnaast heeft u nog andere voordelen zoals:

  • Regelmatig updates met nieuwe functionaliteiten
  • Beveiligingsniveaus volgens de laatste eisen
  • Geen eigen onderhoud van uw systeem
  • Gratis hosting en domeinnaam